Tiedoksi: Soten terveiset

Vammais- ja kehitysvammapalvelujen sähköinen hakemus käyttöön

Vammaispalveluissa ja kehitysvammapalveluissa on otettu käyttöön palvelujen sähköinen hakemus. Sähköisen hakemuksen voi täyttää ja lähettää osoitteessa

https://sote.easiointi.fi/fi/web/kainuu/vammaispalvelu.

Linkki sähköiseen hakemukseen löytyy myös Kainuun soten internetsivuilta osoitteesta https://sote.kainuu.fi/palvelut/palvelun-hakeminen-ja-yhteystiedot. Linkki ohjautuu valtakunnallisen suomi.fi –asioimispalvelun kirjautumissivulle. Sähköiseen asiointiin voi kirjautua pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Sähköisen hakemuksen voi täyttää ja lähettää asiakas itse tai palveluja voi hakea asiakkaan puolesta läheinen tai muu henkilö. Asiakkaan puolesta palveluja haettassa asiointipalveluun kirjaudutaan läheisen tai muun henkilön omilla tunnuksilla.

Vammais- ja kehitysvammapalveluja voi hakea edelleen myös paperisilla hakemuksilla.

Omasoten käyttö vammais- ja kehitysvammapalveluissa

Kainuun soten vammais- ja kehitysvammapalveluissa on käytössä sähköinen asiointipalvelu Omasote. Se löytyy osoitteesta https://omasote.kainuu.fi. Suojatun asiointipalvelun kautta voit ottaa yhteyttä vammais- ja kehitysvammapalvelujen henkilökuntaan. Viesteihin vastataan viiden (5) arkipäivän kuluessa.

Lisätiedot: Minna Heikkinen, toimistosihteeri, Kainuun sote, 044 797 4279