Juttu-Tupa

Juttu-Tupa- kurssi 2020 kevät

 

Emme ole saaneet käynnistymään Juttu-Tupaa osallistujien vähyyden vuoksi. Toivomme että osanotto virkistyisi ja mahdollistaisi kurssin aloittamisen syksyllä 2020.

Kainuun Aivoyhdistyksen hallitus

 

-----------------------------------------------------------

Juttu-Tupa-kurssi 2019 syksy

 

Tiedote: Sini Sarén, Apulaisrehtori

Tervehdys Kaukametsän opistosta! Uusi lukuvuosi on käynnistymässä ja useat kurssit käynnistyvät tällä viikolla. Tämän viikon käynnistykseen oli suunniteltu myös Juttu-tupa –kurssi, mutta sille on vain kaksi ilmoittautunutta. Tässä kaupungin taloudellisessa tilanteessa kurssia ei ole mahdollista käynnistää noin pienellä osallistujamäärällä. Markkinoinnissa ja tiedotuksessa on nyt mielestäni tehty kaikki mahdollinen, mutta valitettavasti kurssi ei näytä vieläkään käynnistyvän. Jatkamme yhdessä pohdintaa, että miten ja millä muotoa Juttu-tupa -kurssia kannattaa jatkossa suunnitella opiston tarjontaan.

 

Opiston kursseista on kahdelle ilmoittautuneelle suositeltu 924001 KUVAILMAISUN ILOA –kurssia. Tuo kurssi käynnistyy huomenna Kaukametsän opistolla klo 10.30 ja se on erityisryhmäopetusta, mukana on myös useita afaatikkoja. Olen kutsunut Juttu-tupaan ilmoittautuneet tutustumaan kurssille ja ilmoittanut asiasta myös opettajalle, eli tervetuloa tutustumaan tuon kurssin tarjontaan!

Sini Sarén

Apulaisrehtori

 

Kajaanin kaupunki

Kaukametsän opisto

Koskikatu 2-4

87200 Kajaani

 

puh. 044-7100971

sini.saren@kajaani.fi

www.kajaani.fi/kaukametsanopisto