Hyvää syksyn odotusta kaikille jäsenille

Kesä ei ole vielä ihan ohi koska voimiemme mukaan voimme marjastaa, sienestää ja ehkä nauttia ulkona tai sisällä katsellen ikkunasta loppukesän vihreydestä.

Aloittelemme yhdistyksessä myös syksyn toimintaa. Syksyn avaamme Ruuhijärvellä, Kalamiestuvalla lohikeittoa nauttien yhdessä. Vaihdamme kesänkuulumisia. Nautimme kahvia rupattelun lomassa. Käymme paistamassa makkaraa laavulla ja nautimme Ruuhijärven kauneudesta yhdessä. Tervetuloa mukaan.

Yhdistyksen AVH-kerhot aloittavat toimintansa syyskuussa Kuhmossa,Sotkamossa ja Kajaanissa. Liikuntaryhmät alkavat myös kuntosali Onnellassa, keilaaminen Keilahallilla ja uudet ryhmät vesijumppa ja Bocciapeli. Kaikista näistä ryhmistä on tietoa yhdistyksen nettisivuilla.

Alusatavasti kerromme myös että yhdistys on hakenut tuettua lomaa vuodelle 2020 Hyvinvointilomilta ja alustava vahvistus on tullut. Tietoa tuetusta lomasta saatte jäsenet tammikuun 2020 jäsenkirjeessä joten jäätte odottelemaan.

Tavataan eri puolilla maakuntaa kerhoissamme ja osallistutaan yhdistyksen järjestämään toimintaan voimien mukaan mutta muistutamme että yhdessä tekeminen aina virkistää ja näin saamme vertaistukea parhaimmillaan.

Nähdään, tavataan ja vaihdetaan kuulumisia.

Lämmöllä, hymyllä ja sydämellä jatkamme vuotta 2019!

Tervehtien Marja (vpj)