Puheenjohtajan tervehdys 2022

Hyvä yhdistyksen väki

Hyvää alkavaa syksyä teille jokaiselle yhdistyksen jäsen. Toivon että jokainen teistä on saanut voimia kesän valoisuudesta ja lämmöstä. Olette päässeet tapaamaan läheisiä, sukulaisia, tuttavia ja mahdollisesti osallistumaan johonkin tapahtumaan.

Uutena puheenjohtajana olen aloittanut maaliskuussa kun tulin valituksi yhdistyksen vuosikokouksessa maaliskuussa Joutenlammella joten uudessa tehtävässä olen ollut puolisen vuotta. Tähän yhdistykseen tulin helmikuussa 2008 ja olen toiminut yhdistyksessä eri tehtävissä.

Nyt ryhdymme katselemaan yhdessä tätä syksyn toimintaa mitä yhdistys voi tarjota teille jokaiselle. Toivon jatkossa että rakennamme yhdessä toimintaamme. Siksi toivon teiltä jokaiselta että antaisitte rohkeasti ideoita puheenjohtajalle tai hallituksen jäsenille mitä te odotatte yhdistykseltä. Jokaisen idea ja ehdotus on yhtä arvokas yhdistystoiminnassa. Jäsenkirjeen mukana saatte päivitetyn yhdistyksen esitteen.

Syksyn  toiminnot alkavat syyskuussa eli  AVH-kerhot, liikuntaryhmät, kulttuurijutut, vertaistuki vierailut 6C osasto Kainuun keskussairaalassa, Neurotreeni ryhmät, tapahtumia tulee ja niistä tärkein lokakuussa 11.10.22 Kajaanin pääkirjastossa nimeltä ”Rakasta aivojasi”. Kulttuuria olemme päässeet sisällyttämään toimintaamme kulttuurivastaavan Raimon vetämänä ja syyskuussa alkaa MIELI-ikä runopiiri. Liikunnassa pääsemme aloittamaan keilaamisen Kajaanissa 1.9. ja uutena aloitamme ulkoiluryhmän 6.9 myös Kajaanissa. Toivon että saataisiin liikunnasta tai kerhotoiminnasta kiinnostuneita vetäjiä myös eripuolelle maakuntaa. Jään odottamaan yhteydenottoja niin ryhdytään suunnittelemaan yhdessä.

Lämmöllä, hymyllä ja sydämellä toivon näkeväni teitä yhdistyksen toiminnan parissa että yhdistyksen tarjoamissa kerhoissa ja tapahtumissa. Tervetuloa mukaan!

Marja Hirvonen, puheenjohtaja

Ps. Tarvitsemme talkooväkeä tapahtumaan 11.10. kahvion hoitamiseen, otathan yhteyttä Tuulaan p. 044 372 2862.