Hyvää Uutta Vuotta 2021

Vuosi 2020 on ollut meille kaikille hyvin erilainen koronan vuoksi. Olemme joutuneet yhdistyksessä lähes pysäyttämään tai siirtämään toimintaamme.

Positiivisin mielin aloitamme uuden vuoden 2021 vaikka koronarajoitteet rajoittavat ja hallitsevat toimintaa. Kaikesta huolimatta meidän täytyy suunnitella koska on helpompi perua, muuttaa tai siirtää. 

Olemme aloittaneet vuoden 3.1.21 Teams etäyhteydellä mihin kutsuttiin 25 henkilöä ja osallistujia oli 6 missä vaihdoimme kuulumisia ja suunnittelimme etäjumpan aloittamista. Etäjumppa alkaa 10.1.21 ja kokoonumme Teamsilla viikottain keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 12-13. Voimme nauttia yhdessä jumpasta ilman koronaa ja olipa sää kuinka hyvä tai huono niin ei haittaa jumpaamme.

Kajaanin vaativan kuntoutuksen osastolla Kainuun keskussairaalassa pääsemme myös aloittamaan yhteistyön yhdistyksen ja kuntoutusosaston kanssa 7.1.21, koronarajoitteet huomioiden.

Vertaistukijat tapaavat toisensa 13.1.21 klo 14.00 Tutun Tuvalla Kajaanissa tai etäyhteydellä Teams.

Kajaanin AVH-kerhon tapaaminen sunnuntaina 17.1.21 klo 14-15 tapahtuu ulkoilun merkeissä Kynskinsillan eli Kyynäspäänniemen kaupungin puollella. Siinä yhdessä päätämme millaiselle kävelyretkelle lähdemme Kajaaninjoen maisemissa. Pakkasrajana pidämme -10. Toiveena olisi että muutkin AVH-kerhot maakunnassa aloittaisivat toiminnan mahdollisuuksien mukaan ulkoilun merkeissä koska koronarajoitteet huomioiden pystytään pitämään ulkoillessa.

Hallituksen kokouksen pidämme 18.1.21 klo 16.00 alkaen Teamsilla.

Aivojumapan aloitamme 26.1.21 klo 11-12.30 Kajaanin muistiyhdistyksen tiloissa Kauppakadulla. Tietoa asiasta on lähetetty kaikille jäsenille kännyköihin viestillä. 

Uuden vuoden ensimmäinen jäsenkirje lähtee jakeluun jäsenistölle tammikuun viimeisellä viikolla missä saatte lisätietoa yhdistyksen toiminnasta.

Nettisivujamme päivitämme koko ajan ja näin pyrimme pitämään yhdistyksen nettisivut ajantasalla.

Toivotamme teille kaikille hyvät yhdistyksen jäsenet turvallista uuden vuoden jatkoa, pidetään toisistamme huolta vaikka soittelemalla kaverille, ystävälle!

Tiedottajanne Marja