Tervehdys kaikille jäsenillemme!

Tervehdin teitä kaikkia hyvät yhdistyksen jäsenet 1.9.2020

Syyskuu on alkanut hyvin kauniissa aurinkoisessa säässä mutta kyllä ne illat ovat jo viilistyneet ja pimentyneet. Yhdistyksen toiminnan piti alkaa monenlaisen toiminnan merkeissä ja siihen syksyn suunnitteluun käytimme aikaa. 

Aivojumppa oli toiminnassamme alkamassa 1.9., syksyn yhdistyksen toiminnan avaaminen piti olla 2.9. Ruuhijärvellä, kaikki liikuntaryhmät, vertaistuki toiminnot ja AVH-kerhot eri puolella Kainuuta piti alkaa myös syyskuussa. Kainuussa voimakkaasti levinnyt korona muutti toimintamme. Joudumme perumaan, siirtämään tai muuttamaan sovittuja toimintojamme. 

Olemme viestittäneet yhdistyksen toiminnan muutoksista/peruutuksista jo jäsenten kännyköihin kenellä oli annettu yhdistyksen rekisteriin tieto. Informoitimme jatkuu, teemme yhdistyken jäsenkirjeen 3/2020 missä kerromme tarkemmin toiminnastamme ja jäsenkirje lähtee jakeluun viikolla 39.

Tällä hetkellä meidän täytyy panostaa sellaiseen toimintaan missä meidän kaikkien on helpompi toimia ajatellen viranomaisten koronaohjeistuksia. 

Nyt ulkoilemme luonnossa ja sää tarjoaa mitä parhaimmat mahdolliset tällä hetkellä. Kainuun luonto on kaunis. Yhdistyksessä on perustettu jo yksi ulkoiluryhmä mikä teki ensimmäisen kävelyretken Kajaanin kaupungin lammen ympäristöön. Seuraava tapaaminen on maanantaina 7.9.20 klo 13.00 Vimpelin lammen parkkipaikalla mistä lähdemme yhdessä kävellen tai apuvälineitä käyttäen retkeilemään. Omat tarvittavat apuvälineet mukaan, vesipullo ja pikku eväät voi ottaa myös. Sovimme tässä ryhmässä aina seuraavasta tapaamisesta ja missä tavataan. Lähdetään ulkoilemaan yhdessä! Korona aikaa elämme joten turvavälit huomioidaan myös luonnossa ja käsidesiä on hyvä varat mukaan jos nauttii niitä eväitä retkellä. 

Ulkoiluryhmiä perustetaan tarpeen mukaan ja lisää tietoa annamme jäsenkirjeessäämme 3/2020 mikä lähtee jäsenistölle jakeluun viikolla 39. 

Aurinkoisia syyskuun päiviä teille kaikille! Pysytään terveenä ja nujerretaan korona!

Syysterveisin, Marja