Kyllä Paltamon AVH-kerho alkoi

21.2.2024

Vähän jännityksellä järjestäjät odottivat että tuleekohan ketä ja ketä tulee? Paltamon AVH-kerho kokoontui Paltalinnassa mikä on monien eri yhdistysten ja järjestöjen kohtaamispaikka.

Olimme tuoneet erilaisia esitteitä esittelypöydälle Aivoliiton ja yhdistyksen omia odottamaan uusia kerholaisiamme. 

Laittelimme myös kahvipannun porisemaan ja tarjottavat pöytään.

Kellon lähestyessä 13.00 niin ulko-ovi kävi silloin tällöin ja kerhon tuleva vetäjä Erkki Rautiainen oli valppaana odottamassa ja toivottamassa lämpimästi tervetulleeksi jokaisen tulijan. Puheen sorina alkoi täyttää tilan. 

Siinä järjestäjät itse kukin toivotti tulijat lämpimästi tervetulleeksi. Kainuun Aivoyhdistys toi oman tervehdyksensä alkuun ja toivotti kerhon vetäjälle Erkille voimia ja innokkuutta ryhmän kanssa yhteistyössä rakentamaan oma näköisensä kerho.

Erkki puhui kerholaisille omasta selviytymistarinasta ja mukavalla huumorilla sävytti oman toivotuksensa ryhmään. 

Siinä kahviteltiin ja kahvittelun lomassa tutustuttiin toisiimme omilla tarinoillamme. Tunne tuli kun kuunteli näitä ihmisiä että jokaisesta heistä heijastui periksiantamattomuus, positiivisuus, toivo mikä ei ollut kadoksissa ja katse huomiseen. 

Todettiin myös yhdessä että luottamukselliset asiat mitä keskusteltiin ryhmässä ovat luottamuksellisia ja vain ryhmän sisäisiä ja pysyvät vain ryhmän tiedossa.

Kiittäen erottiin. Toivotaan kerholta että jokainen joka tulee kerhoon, voi tulla vapautuneesti kerhoon ilman mitään pelkoja, saada iloisen mielen, vaihtaa kuulumisia, saada vertaistukea ja uusia kavereita.

Seuraavaa kerhopäivää odotellaan. Erkki pitää ajan tasalla jo mukana olleet ja uudet ovat tervetulleita joukkoon.

Iloisiin tapaamisiin, Erkki