Yhdistyksen syksyn 2.2023 jäsenkirje on lähtenyt jakeluun 9.8.2023

9.8.2023

Puheenjohtajan terveiset

Hyvä yhdistyksen väki

 Hyvää loppukesää teille kaikille. Kirjoittelen puheenjohtajan terveisiä kun kuukausi vaihtui elokuulle. Kesä on aina ihanaa aikaa vaikka sadettakin on riittänyt. Nytkin näyttää ropisevan mutta kauniin vihreää on ja mustikkasato näyttää kypsyvän metsässä ja sieniä luulisi tulevan kun on vettä tullut riittävästi.

 Yhdistyksemme on hyvässä toiminnan iässä 35-vuotias tänä syksynä kuten kaikki tiedämme. Mutta tarvitsemme tekeviä käsiä ja hivenen talkoohenkeä että yhteiselomme ja toimintamme jatkuu Kainuussa. Tässä jäsenkirjeessä on kuvia ja vuosilukuja menneiltä vuosilta. Yhdistys on ollut näiden 35-vuoden aikana mm. luontoa rakastava yhdistys. Aivoterveyttä ja sosiaalista kanssakäymistä jäsenistölle ovat tarjonneet vuosittain mm. luontoretket ja luontolomat. Tätä perinnettä tulemme vaalimaan.

 Tässä jäsenkirjeessä kerromme teille tulevista syksyn ohjelmista mistä tähän mennessä olemme saaneet tiedon. Kaikista emme valitettavasti saa mutta pyrimme viestittämään yhdistyksen AVH-kerhoissa, Tapahtumien Kainuun sivuilla mitkä näkyvät myös Kainuun maakunnassa. Tietoa saat soittamalla yhdistyksen hallituksen jäsenille, joiden yhteystiedot löydät jäsenkirjeen viimeiseltä sivulta.

 Hallitus toivottaa Teidät Hyvät Jäsenet tervetulleeksi yhdistyksen 35-vuotisjuhlaan. Kutsu on erillisenä tämän jäsenkirjeen mukana.

 Haluan päättää sanani Vexi Salmen ”Elämän suuri laulu” laulun neljän säkeistön sanoihin.

 Tuhat laulua toinen toistaan kauniimpaa, monta runoa sointuvaa, vielä kuulla ja oppia saisin, yhtä laulaa haluaisin.

 Sitä laulua tahdon aina tavoittaa ja sen puhtainta tunnelmaa. Joskus tunnen kuin sen tavoittaisin, sitä laulaa haluaisin.

Se on laineen liplatus ja metsän huminointi, puhdas pyyteettömän rakkauden sointi.

 Se on kaiken elävän laulu, se on elämän suuri laulu.

Marja, puheenjohtajanne

Kuvia Aivoviikolta 11.2023, Kajaani, Suomussalmi, 6C osasto Kainuun Keskussairaala